Elvesztett baba utáni élet

Elvesztett baba utáni élet

Ahogyan a férfi látta 4.

2018. október 28. - mightyman002

Lassan jönnek a rendszeres vizsgálatok. Várom, hogy a reggeli rosszullétek, émelygések jelentkezzenek. Elmarad mind. Problémamentes ez a kisfiú, mint az anyukája. Harmonikus, nyugodt és szép az életünk. Úgy érzem ennél tökéletesebb helyre nem is születhetne. Pici apró összezörrenések 1-2 akadt a 9 hónap alatt. Nem több. Szépen látom gyarapodni a pocakot, dokik szerint is tökéletes a fejlődése. Mindenhol ott akarok lenni. Szeretném megmutatni, hogy neki lehet majd számítani a faterra. Ahhoz pedig már most oda kell tegyem magam. Az anyukájának is fontos, tudom. Szeretem megnyugtatni, pedig az agyvérzés kerülget minden nap, amikor kiviszem a reggeli vonathoz, amivel melózni jár Nyíregyházára. Remélem hamar eljön az idő, amikor azt mondja, hogy mostmár elég, és nem tud tovább melózni. Dehát sztahanovista. És mindemellett fizikailag és mentális is kurva erős. 

Olyan protekcióval járunk be mindenki előtt a rendelők sokaságába, mintha haza mennénk. Érezzük is a megvető pillantásokat. Szarok rá, nekünk ez jutott. Mindenki azzal éljen, amivel tud. Édesanyám az utolsó kenyérmorzsáját is inkább nekünk adná, és halna éhen, mintsem mi bárminek a hiányát érezzük. Kevés pénzből él, kevésből nevelt fel 3 fiút egyedül. De két emberre való szeretet szorult belé, és 3 bengáli tigris kitartása és harciassága. A gyerekeiért bármit megtenne. Úgy értem: BÁRMIT. Csak azért, hogy tudd hova tenni anyáról alkotott képed kedves olvasó. Korát meghazudtolóan néz ki, csupa szív, hatalmas szája van, és borzasztóan önérzetes. De nagyon kevés embert tudnék felsorolni, aki őt nem szereti, vagy aki nem jött ki vele. Rengeteget segített a baráti körömnek is, ahol babát vártak. Nem kell nagy dolgokra gondolni, de azért a több órás várakozás helyett mindenki megúszta jellemzően néhány perccel. Hát ilyen ember az édesanyám. Milyen a sors furcsa fintora... Végignézett jónéhány várandósságot, legtöbbször együtt is izgult a kismamával, együtt örült a család boldogságának. Rendre mindenhol egészséges babák jöttek a világra. Egyetlen helyen nem sikerült: a saját fiánál. Ezt IS kudarcnak élem meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://csendbensiroszulok.blog.hu/api/trackback/id/tr8314309987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása